Seireikan Tendoryu Aikido Dojo Herlev

På tur til Varde

Pause ved Harte NordEfter et par timers kørsel fra Herlev kom vi til Harte Nord lidt uden for Kolding, hvor os fra Herlev havde aftalt at mødes. Vi snakkede og spiste lidt, og så kørte vi videre mod Varde. Vi skulle køre til Brorsonsskolen i Varde, og det var der vi skulle træne.

Vi stod og snakkede lidt og hilste lidt på hinanden, en time inden vi skulle træne. Efter lidt tid og lidt gåen frem og tilbage fandt vi, hvor vi skulle klæde om. Vi snakkede lidt, imens vi klædte om, og da nogen havde klædt om, var der opstået tvivl, om vi skulle lade vores ting stå i omklædningsrummet. Så vi tog alle vores ting med hen til mandeomklædningen og spurgte.

Ham som svarede, sagde at vi godt kunne lade tingene stå i pigeomklædningen. Så tog vi alle vores ting tilbage igen.

Tyskerne som vi trænede sammen medSå gik vi derhen, hvor vi skulle træne, og på det tidspunkt var der en halv time, inden vi skulle træne. I den halve time stod vi og varmede op, og vi gik lidt rundt og sådan. Da den lange halve time var gået, startede træningen. Det var en tysker ved navn Marcus Titze, der skulle træne os, og han havde 3. Dan.

Isabel og jeg syntes, at han var rigtig dygtig, og han gik meget ind på det om, at kraften kom fra hoften. Det var sjovt at træne med nogen, som man ikke kendte, og se hvordan de bevæger sig anderledes. Vi trænede og trænede, og vi svedte og svedte.

Da træningen var slut gik vi kvinder hen og klædte om, og vi gik i bad. Vandet var MEGA koldt, og jeg nåede ikke rigtigt at skylle mig ordentligt, fordi at vandet var så koldt. Da vi var færdige med at klæde os på igen, gik Isabel, Cassandra og jeg hen til bilen med min far og med Lise, fordi hun havde ikke rigtig noget lift, og vi havde et sæde ledigt - så hun kom med.

Cassandra, Isabel og mig (Johanna)Vi kørte hen til der hvor vi skulle spise med de andre, der havde trænet, til fælles aftensmad. Vi hyggede og spiste, og vi snakkede. Det var super god mad, og det var super hyggeligt.

Desværre kunne vi ikke træne med søndag, så Cassandra, Isabel, Martin og min far kørte med mig tilbage til Herlev om aftenen. Det blev sent, men alt i alt havde vi haft en rigtig god tur.

Johanna, 12 år, Herlev Aikido