Seireikan Tendoryu Aikido Dojo Herlev

Instruktører

 

Tim Jensen

Tim har trænet mange forskellige budoformer siden 1974. Blandt andet Ju-Jutsu og Judo. Tim begyndte at træne Aikido omkring 1980. Efter nogle års fravær startede Tim Aikidoholdet i Herlev i 2000 og er i dag chefinstruktør for Aikido.

Tim har gennem de sidste år deltaget i mange træningslejre i Tyskland. I 2009 og i 2012 var han i Japan. Tim har direkte kontakt til Tendoryu Aikidos grundlægger Kenji Shimizu Sensei - Tendokan i Tokyo.

Tim underviser klubbens børnehold og voksenhold. 

Tim er gradueret 4. Dan i Tendoryu Aikido og er også klubbens kasserer.

 

Kathrine Torp

Er gradueret 2. Dan i Tendoryu Aikido. Hun har trænet siden 2000 og har været en del af Herlev Aikido i al den tid, klubben har eksisteret. Kathrine har deltaget aktivt i mange, både nationale og internationale, træningslejre i alle de år, hun har trænet. Hun har blandt andet besøgt Japan i 2009 og 2012. Kathrine har tidligere også trænet judo i en del år.

Kathrine underviser på ungdomsholdet og voksenholdet. Hun er også formand for klubbens Aikido-udvalg. 

 

Rasmus Torp

Er gradueret 2. Dan i Tendoryu Aikido. Rasmus har trænet siden 2000 og har været en del af Herlev Aikido i al den tid klubben har eksisteret.  Rasmus har deltaget aktivt i flere nationale og internationale træningslejre i alle de år, han har trænet. Rasmus har tidligere også trænet judo i en del år.

Rasmus underviser på ungdomsholdet og voksenholdet. 

 

Morten Hansen

Morten er gradueret 1. Dan. Han underviser på juniorholdet om tirsdagen.

 

Mikkel Bredahl Rahbek

Mikkel er gradueret 2. kyu. Han er hjælpetræner på ungdomsholdet om torsdagen. 

 

Peter Klinge Wulff

Peter er hjælpeinstruktør på børneholdet om tirsdagen.